Doğa ve butik otelciliğin seçkin adresi Kartalkaya Golden Key Chalet misafirleri Sevgililer Günü'nü jazz solisti Sibel Köse'nin sımsıcak aşk şarklarıyla geçirecekler.
Sevgililer Günü'nde Golden Key Chalet'ın büyülü atmosferi eşliğinde Türkiye'nin en önemli caz solistlerinden Sibel KÖSE, gitarist Önder FOÇAN ve kontrbasta Ozan MUSLUOĞLU'ndan oluşan grup zengin repertuaru ile aşıkları bambaşka bir müzikal yolculuğa çıkaracak. Çiftler 14-15 Şubat'ta Golden Key Chalet'nin kendilerine özel hazırladığı romantik kutlama seçenekleriyle birbirinden şık odalarda başbaşa aşk tazeleyecek ya da Brassier'de aşk şarkıları ve lezzetli ikramlar eşliğinde keyifli bir gecenin tadını çıkaracak.
Karlar Altında Bedeninizi ve Ruhunuzu Şımartın
Golden Key Chalet'nin terasında yer alan eşsiz dağ manzaralı SPA merkezi ve sunduğu birbirinden zengin seçenekleriyle bedeninizin yanı sıra ruhunuzu da önemsiyor. SPA merkezinde hot tube, sauna, buhar banyosu ve masaj gibi çok özel hizmetlerden yararlanabilir ya da fitness salonunu veya yüzme havuzunu tercih edebilirsiniz. Dilerseniz dışarıda lapa lapa kar yağarken özel nar terapili jakuzi seansıyla vücudunuzda bulunan tüm negatif yükleri üzerinizden atarak yeniden doğuşu hissetmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
Dünya Mutfağından Alternatif Lezzetleri Keşfedin
Sevgililer Günü'ne özel usta şefler tarafından hazırlanan Türk ve dünya mutfağından eşsiz tatlarının sunulduğu zengin açık büfenin yanı sıra Brasserie'de İtalyan mutfağının en özel menüleri sizleri bekliyor. Özenle hazırlanan ravioli, özel soslarıyla spagettiler, risotto ve pizzalar da alternatif lezzetler arasında yer alıyor.
GOLDEN KEY CHALET'DE SONRAKİ ETKİNLİK
Golden Key Chalet Hakkında: Golden Key Cahlet'nin dış mimarisi Fransız Lea Invent, iç mimarisine uygun özel aksesuarları ise Şeref Aldemir tarafından tasarlanmıştır. Otel binası depreme dayanıklı Japon Ala Sawa teknolojisi ile inşa edilmiş ve yayla mimarisinin hakim olduğu bölgede, proje klasik yayla evi ve lodge tipolojilerinin modern bir yorumu olarak tasarlanmıştır. Bina gün ışığından ve Köroğlu Dağları manzarasından maksimum faydalanacak şekilde biçimlendirilmiş ve her odanın çevre manzarası ile olan ilişkisi farkı bir senaryo düşünülerek yerleştirilmiştir.
Kartalkaya Golden Key Chalet, Türkiye'nin 2004-2006 inşaat dönemi en iyi beton prefabrik yapı ödülüne” layık görülmüştür. Dağ evinde konforlu yataklar, kaz tüyü yorganlar, özel yapım battaniyeler, kolalı yatak örtüleri ve rahat yastıklar sayesinde iyi bir gece uykusu vaat edilmektedir. 43 farklı büyüklükte ve özellikte odası bulunan otelde, odaların manzaraya olan konumları, pencere formları ve oda içerisindeki hoş sürprizleri ile ince düşünülmüş ayrıntılar göze çarpmaktadır. 33 metrekarelik standart odaların yanı sıra 40 metrekarelik loft stilinde tasarlanmış dubleks suitler, 80 metrekareye varan büyüklükte geniş aile süitleri ve manzaraya hakim özel jakuzili dubleks loftlar bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi www.goldenkeyhotels.com adresinden alınabilir.