U-18 Akademi Takımımız, Elit Akademi Ligi 11'inci hafta maçında karşılaştığı Beşiktaş'ı 1-0 yendi. Boluspor formasını en iyi şekilde temsil eden genç oyuncularımız İstanbul'da futbolları ile alkışı aldı. Bu hafta akademi liglerde Beşiktaş takımları ile karşılaşan takımlarımız ilk galibiyetini de almış oldu.
BJK Fulya Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada kırmızı-beyazlılarımız zorlu rakibi karşısına puan ve puanlar için çıkarken zorlu deplasmandan üç puanı almasını bildi.
Karşılaşmaya Beşiktaş Emre Tali, Tugay Eyiol, Fırat Kılıç, Tugay Kaya, Burhan Kocaoğlu, Engin Yıldız, Burak Balaban, Selim Şahin, Fevzi Bozkuş, Ufuk Er ve Hakkı Türkay Atcı ilk on biri ile başladı.
Boluspor ise sahaya Necdet, Hasan, Eren, Muhammet, Mustafa, Oğuzhan, Sait, Serhat, Yiğit, Bektaş, Yasin on biri ile maça başladı.

Karşılaşmada Beşiktaş İlk yarıda rakip alanda çoğalmakta zorlanırken , ev sahibi ekip duran toplarla gol aradı. Savunmada disiplinli oynayan takımımız soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıda sahada daha raht işler yapan boluspor istediği gole de 60 dakikada kavuştu. Ömer Oruç şık bir golle Boluspor U18 takımımı Beşiktaş karşısında öne geçirdi. Karşılaşmanın diğer bölümlerinde ise skoru korumaya giden Fatih Ateş'in örgencileri göze hoş gelen futbolları ile de alkış aldılar. Ekibimizde ikinci yarı oyuncu değişiklikleri oldu. Boluspor da oyuna giren oyuncularımızda şunlardı. Ömer Oruç, Enes,Muhammet Alkan,Çağatay,kaleci Mustafa forma giydiler. Kaleci Necdet'in sakatlanması sonrası kalede de zorunlu değişikliğe gidildi.
Karşılaşmada istediği sonucu almak isteyen ekibimiz skoru koruyup İstanbul gibi deplasmanda 3 puanı alarak U-18 liginde şampiyonluğa oynayan Beşiktaş'a darbe vurmuş oldu.