Burak Cop'a yönelik ölüm tehditleri sonrası CHP harekete geçti

CHP İl Başkanı Hüseyin Kazım Karsu, yayınladığı yazılı açıklama ile CHP 2. Sıra Bolu Milletvekili adayı Burak Cop'a sosyal medya üzerinden yapılan ölüm tehditleri sonrası açıklamalarda bulundu. Cop'un attığı twitin AKP'nin Bolu'da ki yöneticileri ve milletvekili adayları tarafından çarpıtıldığını belirten Karsu, Bolu'dan iki milletvekili çıkarmayı hedefleyen partimiz amacına yaklaştıkça AKP'nin ilimizdeki yöneticileri ve milletvekili adayları 2. Sıra Milletvekili adayımız Burak Cop'un şahsında partimizi yıpratmak için yalan ve çarpıtmalarla dolu açıklamalar yapmakta ve bu girişimlerini sosyal medyada Ak Trol diye bilinen profesyonel internet tacizcilerinin etkinlikleriyle tamamlanmaktadırlar. Ak Trollerin Sayın Burak Cop'a yönelik küfürlü mesajları, ölüm tehdidi raddesine ulaşmıştır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kazım Karsu, CHP 2. Sıra Bolu Milletvekili adayı Burak Cop'a sosyal medya üzerinden tehditlerin gelmesi üzerine açıklamalarda bulundu. Karsu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

ÇARPITMALARLA DOLU BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTMEKTEDİR

7 Haziran genel seçim sonuçlarını içine sindiremeyen, her geçen gün kan kaybettiğinin farkında olan AKP, 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olmak için Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu'da da yalan ve çarpıtmalarla dolu bir seçim kampanyası yürütmektedir.

ÖLÜM TEHDİDİ RADDESİNE ULAŞMIŞTIR

Bolu'dan iki milletvekili çıkarmayı hedefleyen partimiz amacına yaklaştıkça AKP'nin ilimizdeki yöneticileri ve milletvekili adayları 2. Sıra Milletvekili adayımız Burak Cop'un şahsında partimizi yıpratmak için yalan ve çarpıtmalarla dolu açıklamalar yapmakta ve bu girişimlerini sosyal medyada Ak Trol diye bilinen profesyonel internet tacizcilerinin etkinlikleriyle tamamlanmaktadırlar. Ak Trollerin Sayın Burak Cop'a yönelik küfürlü mesajları, ölüm tehdidi raddesine ulaşmıştır.

GENÇLERİMİZ BU UĞURDA BÜYÜK BEDELLER ÖDEMİŞLERDİR

Burak Cop'un Gezi direnişi hakkındaki tvitini çarpıtarak, aleyhinde sosyal linç kampanyası yürütenler bilsinler ki Cumhuriyet Halk Partisi Gezi Direnişi'ni doğru anlamış ve desteklemiştir. Gezi, gençlerimiz başta olmak üzere halkımızın zulme, zorbalığa ve otoriterliğe karşı isyanıdır ve gençlerimiz bu uğurda büyük bedeller ödemişlerdir.

NAZİ PARTİSİ'Nİ HATIRLATMAKTADIR

2002'de sandıkla iktidara gelen, ancak 7 Haziran seçimlerinde iktidardan düştüğü halde çeşitli hukuk dışı önlemlerle iktidara tutunan AKP, gün geçtikçe, Almanya'da seçimle başa gelip diktatörlük kuran Nazi Partisi'ni hatırlatmaktadır.

CANLARIN HESABINI MİLLETİMİZ 1 KASIM'DA SORACAKTIR

Oslo'da ve İmralı'da terör örgütü PKK ile içeriği gizli pazarlıklar eden, Dolmabahçe'de HDP ile ortak deklarasyon açıklayan AKP, hiç utanıp sıkılmadan partimizi HDP ile işbirliği içinde göstermeye çalışmaktadır. Çözüm süreci boyunca Güneydoğudaki illerimizi silah deposu haline getiren ve yol kenarlarına mayın tuzaklayan PKK'yı, AKP iktidarının sessizce izlediğini herkes çok iyi bilmektedir. Bunun ve Temmuz ayından beri yitip giden canların hesabını milletimiz 1 Kasım'da AKP'den ve Sayın Davutoğlu'ndan soracaktır. Haber Merkezi