İftardan sonra Doğancı Mahallesi'nde yaşları 15 ve 16 yaşlarında iki grubun telefonda küfürleşmelerinden sonra çıkan kavgada kan aktı. Ancak olayın ilginç ve bir o kadar da trajikomik bir tarafı var…
Edinilen bilgiye göre, olay saat 21:15'de Doğancı Mahallesi'nde meydana geldi. 15 yaşındaki B.A. ve 16 yaşındaki abisi B.A, telefonda 15 yaşındaki M.S isimli çocukla tartıştıktan sonra birbirlerine küfür ettiler. M.S. Evine geliyorum” diyerek arkadaşlarını topladı. A.Y., E.Ö, M.K., M.Ö. E.S. isimli aynı yaştaki arkadaşlarını yanına alarak eve giden M.S., abi-kardeşe evin önüne çıkmalarını istedi. Evin önünde kavga etmeye başlayan iki grup birbirlerine küfür etmeye devam ettiler.
Bu sırada evde olan B.A.'nın anneannesi Sabriye Zaim kavgayı ayırmak için dışarıya çıktı. Yaşlı kadın çocukları ayırmak için çaba harcasa da başarılı olamadı. Bu esnada yine ev bulunan Sabriye Zaim'in kocası ve B.A.'nın dedesi Şeref Zaim dışarı çıkarak kullandığı değnekle gençlere vurarak ayırmak istedi. Yaşlı adam değnekle gençlere değil karısı Sabriye Zaim'in kafasına vurdu. Kocasının darbesiyle kanlar içinde yerde kalan yaşlı kadın gözyaşlarına boğuldu.
Gençler bir anda olay yerinden dağılırken, Sabriye Zaim'e ilk müdahale 112 acil ekipleri tarafından yapıldı. 16 yaşındaki B.A. isimli gencin üzerinden kurusıkı silah çıktı. Polis kurusıkı silaha el koydu. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne bağlı ekipler kavgaya karışan 8 genci ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü. Kafasından darbe alan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Polis kavgayla ilgili inceleme başlattı.