Belediye Başkanları ile birlikte Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil'i makamında ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 2013 yılında Bolu ili karayolları ağında yapılacak ve halen devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Ankara'da bürokrat ziyaretlerine devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yanına ilçe Belediye Başkanlarını, AK Parti İlçe Başkanları ve İl Genel Meclisi Üyelerini de alarak Bolu'nun çözüm bekleyen sorunlarına ve yatırımları takip etmeye devam ediyor.
Son olarak Karayolları 4. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil'i makamında ziyaret eden Ercoşkun ve İlçe Belediye Başkanları, başta Göynük, Seben, Kıbrıscık ve Mengen karayolları olmak üzere ilimizde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda gelinen son nokta ve bu yollarda 2013 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Kıbrıscık Belediye Başkanı Kemal Aktaş, Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Pazarköy Belediye Başkanı Ramazan Albaş, AK Parti İlçe Başkanları ve bazı İl Genel Meclisi Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Bolu Heyeti, Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne adeta çıkartma yaptı.
Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü'nün Bolu ilinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi almak ve 2013 yılında Bolu ili olarak taleplerini görüşmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; Karayolları 4. Bölge Müdürümüz Sayın Zeynel Abidin Yeşil ile yaptığımız görüşme Bolu adına çok olumlu geçti. Devam eden çalışmaları 2013 yılında büyük oranda tamamlayacaklarını ifade ederlerken, yine bu yıl içinde Bolu'nun çeşitli ilçe ve belde yollarına yönelik istediğimiz talepleri de imkânlar ölçüsünde karşılayacaklarını Bolu heyetine ifade ettiler. Sayın Bölge Müdürümüze ilgisinden dolayı Bolu Heyeti adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.