1461 Trabzon'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, karşılaşmayı taraftarları sayesinde kazandıklarını söyledi. Karakuş maç sonunda yaptığı açıklamada risk alarak oynadıklarını söyleyerek "ilk devresi kısmen az pozisyonlu da olsa bir şekilde bu maçı istediğimizi oyuncular ortaya koydu" dedi.

Karakuş, "Kısa süreli de olsa göreve geldiğimden beri Boluspor'un kazanmaya ihtiyacı olduğu 2 haftada kazandık. Bu galibiyetlerin geri dönüş olduğunu düşünüyorum. Son dakikalarda kaybettiğimiz puanlar vardı. Şimdi aldığımız puanlar sevindirici" dedi.

"Risk alarak oynadık"

Galibiyeti değerlendiren Karakuş, "Geldiğimizden beri iç sahada nasıl kazanabiliriz, ne yapabiliriz, nasıl oynayabiliriz diye düşündük. Biraz daha risk alarak, cesur oynama anlamında çalışmalarımız oldu. Sonuçta ilk devresi kısmen az pozisyonlu da olsa bir şekilde bu maçı istediğimizi oyuncular ortaya koydu. İkinci devrenin başı ile belirgin bir şekilde rakip sahada top oynamaya başladık. Çocuklar kazanmayı istedi ve sonuç belki biraz geç oldu, uzatmalarda geldi ama sevindirici oldu" ifadelerini kullandı.

"Daha çok seyirci ile iç saha maçları daha iyi olur"

Maçların daha fazla seyirci ile oynanmasının Boluspor'lu oyuncuları coşturacağını ifade eden Karakuş, "Seyircisiz maç olmuyor. Ev sahibiyseniz mutlaka seyirci olacak. Ben herkesi koşulsuz olarak maç izlemeye davet ediyorum. Çünkü seyirci ile oyuncuların coştuğunu düşünüyorum. Şanlıurfaspor maçındaki dönüş belki oyunculardan kaynaklandı ama bu maçı seyirci sayesinde kazandık. Daha çok seyirci olursa iç saha maçlarının daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi. Fahri GÜNDÜZ