AK Parti Bolu Milletvekili aday adayı Adalet Karadayı, Ağaçları bahane ederek Gezi Parkı olayları nedeniyle ülkemiz milyarlarca lira zarara uğradı. Ama bu insanlar Yalova'da ağaç katliamını görmezden geldiler. Yalova'daki ağaç katliamında neden kimsenin sesi çıkmadı” dedi.

“GEZİ PARKCILAR YALOVA'DA NEREDEYDİ?”

35 yıldan bu yana manavlık yapan Adalet Karadayı AK Parti'den aday adayı oldu. Karadayı, Ben Bolu'nun en güzel şehir olduğunu düşünüyorum. Şimdiki mevcut milletvekillerinin yeteri kadar destek alamadığını düşünüyorum. Darbecileri, gezicileri, paralelcileri anlatabilmek için aday adayı oldum. Amacım Türkiye'yi bu tarz yapılanmalardan temizlemek. Bolu'da CHP Milletvekilini, İl Başkanı'nı Gezi Parkı olayları için mahkemeye veren bir esnafım. Ağaçları bahane ederek Gezi Parkı olayları nedeniyle ülkemiz milyarlarca lira zarara uğradı. Arabaları yaktılar, ambulansları yaktılar, esnafın camlarını indirdiler. Bunların parası nerden geliyor sanıyorsunuz. Bizlerin verdiği vergilerden çıkıyor hepsi. Herkesin arabası var, iş yeri var. Gezi olaylarını savunanların arabasını çizseler ne yaparlardı acaba merak ediyorum. Gezi Parkı dediler, ağaç dediler sokakların yangın yerine çevirdiler Yalova'da ağaç katliamını görmezden geldiler. Yalova'daki ağaç katliamında neden kimsenin sesi çıkmadı? Niye kimse sokaklara dökülmedi?” diye konuştu.

“DEVLETİM İÇİN CANIMI DA MALIMI DA VERİRİM”

Toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldığını ifade eden Karadayı, Vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyorum. ‘Hep bürokrat, iş adamı aday oluyor bu seferde esnaf olsun' diyorlar. Ben Türkiye'deki 5 milyon küçük esnafım sesi olmak için aday adayı oldum. İnanın 24 saat telefonum hiç susmuyor. Devamlı güzel mesajlar alıyorum. Halkımız memnun, milletvekili olacağıma inanıyorlar. Özellikle mülakattan sonra şansımın çok yükseldiğini düşünüyorum. Ben devletim için canımı da malımı da vermeye hazırım” dedi. Haber Merkezi