Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bolu ASKF yönetimi tarafından, Karaçayır Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sabah kahvaltısı öncesinde gergin anlar yaşandı. Eğitim Merkezi'ne gelen spordan sorumlu Vali Yardımcısı H.Necdet Özeroğlu, bir süre sonra kahvaltının yapıldığı yere neden geçilmediğini sordu. Vali Yarımcısı Özeroğlu'na cevap veren Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Alaaddin Yılmaz'ı bekliyoruz” deyince, Özeroğlu, ‘Vali gelmiş, belediye başkanı beklenir mi?' diyerek, kızgın bir şekilde makam aracına bindikten sonra Eğitim Merkezi'nden ayrıldı.

HABER: HAKAN AYDIN

Amatör sporda mücadele eden kulüp temsilcilerinin taleplerinin Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi'ne iletilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bolu ASKF yönetimi tarafından verilen sabah kahvaltısı öncesi gergin anlar yaşandı. Kahvaltıya davet edilmesi üzerine gelen Spordan sorumlu Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, bir müddet bekledikten sonra yanında bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'a dönerek ‘Kimi bekliyoruz?' dedi. Bunun üzerine Şahan, ‘Başkanı bekliyoruz' diyerek cevap verince, Vali Yardımcısı Özeroğlu ‘Hangi başkanı?' diyerek ikinci bir soru sordu. Bunun üzerine İl Müdürü Şahan Alaaddin Yılmaz'ı” demesi üzerine, Özeroğlu ‘Buraya Vali gelmiş, belediye başkanı beklenir mi?' diyerek sert bir çıkış yaptı.

Bolu Vali Yardımcısı H.Necdet Özeroğlu, ‘Siz başkanı beklemeye devam edin' diyerek, sinirli bir şekilde makam aracına binerek Kamp Eğitim Merkezi'nden ayrıldı.