Bolu 1. Amatör küme Play Off maçlarında şampiyonluğu hedefleyen Mudurnuspor ile Özel İdare Köroğluspor maçında gol sesi çıkmadı.
Birinci amatör de haftanın derbisinde gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın öneminden dolayı çok sayıda taraftar Karaçayır'a akın ederken haftanın derbisi de izleyenlere zevk verdi.
Karşılaşmanın ilk yarısında Özel İdare Köroğlu rakibi Mudurnuspor'a karşı biraz daha etkili oynadı. Maçın hemen başlarında baskılı bir oyun ortaya koyarak Mudurnuspor sahasında etkili olurlarken buldukları pozisyonlardan sonuç çıkaramadılar.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Mudurnuspor oyunun tüm kontrolünü eline alarak rakibi karşısında etkili ataklar geliştirdi. Mudurnuspor ataklarında Özel İdare Köroğluspor defansta hatasız bir oyun ortaya koyarken tecrübeli kaleci Tolga adeta rakip Mudurnuspor takımını sinir harbine sokarken tecrübesini bir kez daha gösterip zorlu rakibine üç puan izni vermedi.
Karaçayır derbisinde Mudurnuspor şampiyon olmak için rakibi karşısında mutlak galibiyeti isterken zaman zamanda sinirler gerildiği göründü. Özel İdare karşısında istediği golü bulamayan Mudurnuspor hakemin yanlı kararlarına da tepki gösterirken Antrenör İrfan Ulusan da maçın hakemi tarafından oyun alanı dışına gönderildi.