Bolu Amatör Küme'de 7'inci hafta heyecanı Karaçayır'da oynanan karşılaşmalarla devam etti. Ligin iddialı takımlarından Karacasuspor ve Geredespor kozlarını paylaştı. İlk yarısı Geredespor'un 3-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında karşılaşmanın hakeminin verdiği kararlar skora etki etti. Karacasuspor'un ikinci yarıda oynadığı oyun izleyenlerden alkış alırken, mavi-beyazlılar iyi mücadelesine rağmen sahadan 4-3 mağlup ayrılan taraf oldu.

Bolu Amatör Küme Play-Off karşılaşmasına hakem faktörü etki etti. Karşılaşmaya Geredespor başladı. Geredespor, maça iyi başlayan taraf oldu. Oyunun ilk dakikalarında Geredespor golü bulan taraf oldu. Yeşil- Beyazlılar, Sercan ile durumu 1-0 yaptı. Golün ardından baskılı oyun sergileyen Karacasuspor üst üste tehlikeli ataklar bulan taraf oldu. Oyununun orta alanda geçen dakikalarında Geredespor, Sercan'ın ayağından bulduğu golle durumu 2-0 yaptı. Skoru 2-0'a getiren Geredespor, rahat bir oyun sergiledi. Bu kez dakikalar 21'i gösterdiğinde Geredespor farkı 3'e çıkardı. Ani gelişen Geredespor atağında Mehmet Can skoru 3-0'a getiren golü Karacasuspor filelerine gönderdi. Her iki takımda ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk 45 dakika Geredespor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Karacasuspor'u vuruşu ile başladı. Karacasuspor, ikinci yarıda tüm riskleri alarak başladı. İkinci yarının hemen başında Karacasuspor'un golcü oyuncusu Metehan Erhan aradaki farkı 2'ye indirdi. Karacasuspor'un ikinci yarıda net pozisyonlardan yararlanamadığı anlarda karşılaşmanın hakemi mavi-beyazlıların penaltısını es geçti. Karşılaşmanın hakemi, Erkan'ın Geredespor ceza sahasında düşürülmesine devam kararı verdi. Bu kararın ardından kontra atak yakalayan Geredespor, Sercan ile durumu 4-1'e çıkardı. 4-1'den sonra ataklarını sıklaştıran Geredespor'un ileri uç elemanlarına Karacasuspor kalecisi Sezer, adeta kalesinde devleşerek engel oldu. Maçı 4-1'den sonra bırakmayan Karacasuspor, aradaki farkı tekrar 2'ye indirdi. Karacasusporlu Metehan, kaleciyi geçtikten sonra rahat bir vuruşla kendisinin ve takımının 2'inci golünü filelere gönderdi. İkinci yarıda atak bir futbol sergileyen Karacasuspor, Geredespor kalesini ablukaya aldı. Karacasuspor, organize geliştirdiği atakta soldan Metehan'ın yaptığı ortayı çok iyi takip eden Erkan aradaki farkı 1'e indirdi. Geride kalan dakikalarda oyun oldukça sertleşirken, sarı kartlar havada uçuştu. Karacasusporlu oyuncu Erkan, karşılaşmanın son anlarında maçı n hakemine itirazlarda bulununca kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karacasuspor, sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Maçın ardından Geredesporlu idareciler, Karacasusporlu oyuncularla sözlü münakaşaya girdiler. Haber Merkezi