KARACASUSPOR:1 MENGEN BELEDİYESPOR:0

Bolu Amatör kümede play-off maçları başladı. A grubunu lider olarak tamamlayan Karacasuspor, Mengen Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karaçayır spor kompleksinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken, Karacasuspor ikinci yarıda bulduğu tek golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Hafta sonu Bolu Amatör kümede play-off heyecanı başladı. A grubunu lider tamamlayan Karacasuspor, Mengen Belediyepor ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmaya Karacasuspor'un vuruşu ile başladı. Oyunun ilk dakikalarından itibaren Karacasuspor, rakip kalede gol arayan taraf oldu. Mavi-Beyazlılar, ilk yarıda birçok fırsattan sonuç alamadı. Mengen Belediyespor ise, korna ataklardan pozisyonlar bulmaya çalıştı. İlk yarıda her iki tarafta gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha baskılı oynayan taraf Karacasuspor oldu. Mavi-Beyazlılar, mücadelenin 55'inci dakikasında Fikri'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen taraf oldu. Golün ardından kontrollü bir oyun sergileyen Karacasuspor, Mengen Belediyespor'a gol şansı tanımadı. Kalesini gole kapatan Karacasuspor, 90 dakikanın sonunda sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. Mavi- Beyazlılar, aldığı bu galibiyetin ardından play-off'a 3 puanla başlayan taraf oldu. Ligin 2'inci haftasında Karacasuspor, Geredespor ile karşılaşırken, Mengen Belediyespor ise Özel İdare ile karşılaşacak.