Bolu Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Geredespor, play off karşılaşmalarının ikinci maçını da kazanarak grupta birinci oldu. Bolu Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Geredespor, play off karşılaşmasının ikinci maçında Karacasuspor ile karşı karşıya geldi.

6 takımın yer aldığı ve lig usulü yapılacak olan müsabakalarda Geredespor, ikinci maçında 3 puan daha alarak puanını 6'ya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Kızıkspor'u 2-1 yenen Geredespor, bu hafta yine Bolu Karaçayır Sentetik sahada yapılan karşılaşmada Karacasuspor'u 3-0 yenerek grubunda birinci sırada yer aldı.

Geredespor sahaya, Tarık Tekinalp, Bekir Aldemir, Volkan Bayar, Murat Akman, Adem Güçlü, Gökhan Dokucu, Yetiş Karageyer, Muhammed Erhan, Barış Kayalı, Gökhan Bartık ve Ender Altay 11'i ile çıktı.

Geredespor'un gollerini, 35'inci dakikada Murat Akman, 55'inci dakikada Yasin Yılmaz ve 90'ıncı dakikada Gökhan Dokucu attı.

Karşılaşmayı, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Geredespor Başkanı Nazım Göktaş, yönetimi ve birçok sporsever karşılaşmayı izledi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Geredespor Başkanı Nazım Göktaş, play off'daki ilk karşılaşmanın galibiyetle başlamış olmasından dolayı sporcuların özgüveni tam olduğunu belirterek bu maçı da kazandıklarını kaydetti.

İl Özel İdarespor ile aynı puana sahip olduklarını söyleyen Göktaş, bundan sonra her maçın Geredepsor için önem arz ettiğini her maçı kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydetti.