Bolu Amatör Küme hafta sonu oynanan karşılaşmalarla ilk grup sona erdi. Karaçayır spor kompleksinde oynanan karşılaşmada Karacasuspor, Göynük İdmanyurdu'nu 4-1 mağlup ederek gurubu 19 puanla lider tamamladı.

Bolu Amatör Küme A gurubunda haftalar önce liderliği garantileyen Karacasuspor, Göynük İdmanyurdu'nu ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşmada Karacasuspor, 22'inci dakikada Metehan ile golü buldu. Yapılan ortaya çok iyi hareketlenen Metehan, Karacasuspor'un ilk golünü rakip filelere gönderdi. İlk yarıda baskılı oyununu rakip kalede hissettiren Karacasuspor, ikinci golü kontrataktan buldu. Göynük İdmanyurdu baskısını kıran Karacasusporlu oyuncular, bomboş durumdaki Metehan ile topu buluşturdu. Orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar giren Metehan, kendisinin ve takımının ikinci golünü rakip filelere gönderdi. İlk yarının son dakikasında Karacasuspor, 3'üncü gole çok yaklaştı. Yusuf Eray, topun gelişine sert vurdu. Kaleci bu vuruşu güçlükle kornere çeldi. İlk yarı Karacasuspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. Bu kez baskılı oynayan Göynük İdmanyurdu golü buldu. Maçta durum 2-1'e geldi. Bu golün 1 dakika sonrasında Karacasuspor, farkı tekrar 2'ye çıkardı. Oyuna sonradan giren Hasan, göynük İdmanyurdu ağlarını bir kez daha havalandırdı. Maçta durum 3-1'e geldi. Dakikalar 80'i gösterdiğinde Karacasuspor, 4'üncü golü buldu. Yapılan ortaya çok iyi hareketlenen Hasan, kendisinin 2, takımının 4'üncü golünü filelere gönderdi. Karşılaşma Karacasuspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Haber Merkezi