Yaptığı açıklama ile Karacasu halkına seslenen AK Parti Karacasu Belediye Başkan Adayı İrfan Denizli, Cumartesi günü saat 10:00'da Karacasu seçim bürosunun önünde tüm AK Parti Teşkilatı olarak toplanıp yürüyüş düzenleyeceklerini söyledi.
AK Parti Karacasu Belediye Başkan Adayı İrfan Denizli bir açıklama yayımlayarak Karacasu halkından destek istedi. Karacasu'nun kazanması için AK Parti'nin kazanması lazım” diyen İrfan Denizli açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Yaklaşık 5 aydır yaptığımız seçim çalışmaları ile tek tek halkımıza ulaşarak önce kendimizi tanıtmaya ve projelerimizi anlatmaya çalıştık ve vatandaşımızın taleplerini dinledik. Halkımızı dinlerken en başta kullanmakta oldukları suyun yetersizliğinden ve temiz olmadığından çöplerin düzenli alınmadığı ve caddelerin temiz tutulmadığından, hele son 5 yılda belediye hizmetlerinin iyice durduğundan şikayet ederek düzenli belediye hizmetlerini özlediklerini ve adeta susadıklarını ifade ettiler.
Daha sonra kendimizi ve projelerimizi anlattık. 30 Seneden beri Karacasu'da orman lojmanlarında oturduğumuzu, Bolu'nun çeşitli bölgelerinde orman işletme şefi olarak çalıştığımızı, görev süresince yaptığımız yol-su-menfez-bina-köprü inşaatları vs. ile insan idareciliği hususunda bilgi, beceri ve deneyim kazandığımızı bu bilgi, beceri ve bürokrasi deneyimlerimizi güçlü iktidar imkanları ile birleştirerek 32 başlıktan oluşan ve herkese taktim ettiğimiz projelerimizi gerçekleştirerek halkımızın özlediği belediye hizmetlerini en iyi şekilde sunacağımızı ve Karacasu beldesini temiz, şirin bir turizm beldesi haline getireceğimizi anlattık.
Seçim büromuzun açılışı sırasında konuşmalarını yapan sayın milletvekillerimiz, bolu belediye başkanımız, il ve ilçe başkanımızın da beyan ettikleri gibi Karacasu'nun Bolu'ya bağlanması gibi bir hususun olmadığı, yeni Fizik Tedavi Hastanesi'nin yapılıncaya kadar eski hastanenin yıkılmasının söz konusu olmadığını gerek milletvekillerimiz gerek Bolu Belediye Başkanımız gerekse ilçe ve il başkanlarımızın Karacasu için yapılacak her türlü projeli çalışmalara sonuna kadar destek olacaklarını beyan ettiklerini anlatınca akli selim insanların çok sıcak teveccühlerini ve desteklerini gördük.
Bu hizmetler İller Bankası'nın verdiği ve ancak personel maaşına yeten ve başka bir geliri olmayan muhalefet kadroları ile yapılamayacağını ve mutlaka iktidar gücünün destekleri gerektiğini hepimiz biliyoruz.
Bunun için seçim sürecinde geldiğimiz bu noktasından ileri baktığımız zaman; artık kişisel ve duygusal düşünmemizden ziyade, gerek Karacasu, gerek Türkiye'nin hangi yoldan ne kazanıp ne kaybedeceğini çok iyi düşünmemiz gerektiğini, buna göre oyumuzu ve gücümüzü kullanmamız gerektiği çok önemli hususlardır.
Bir bakıma dinende hak ve sorumluluklar vardır. Zira Cenabı Allah nisa süresinin 58. ayetinde yaptıracağınız işi bilene ve yapma gücü olana veriniz” diye emir buyurmaktadır. Aksi takdirde insanların yararlanacağı imkanları engelleyerek ve tahrip ederek kul hakkına girilmiş olur.
Tekrar ediyorum; Karacasu'nun ve Türkiye'nin kazanması için mutlaka Ak Parti'nin kazanması lazım. Karacasu'nun bir 5 sene daha sadece belediye personeline maaş ödeyerek zamanı öldürmeye tahammülü yoktur. Bu şekilde giderse bir dahaki seçimlere kadar Karacasu'nun kimliği yok olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Mart günü oyumuzu ve gücümüzü ak partiye vererek gerek Karacasu'nun gerekse Türkiye'nin kazanmasını sağlayacağız. Gerek içerideki gerek dışarıdaki şer güçlerini inşallah sevindirmeyeceğiz. Sevinen ve kazanan biz olacağız.