Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Karacasu'da bulunan Sağlık İl Müdürlüğü'ne ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait olan yerlerin durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beydili ayrıca çağrıda da bulunarak, Çimşir Çayırı dedikleri yer için yatırımcıları beklediklerini söyledi.

Karacasu Beldesine yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler veren Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Sağlık İl Müdürlüğü'ne devrettiğimiz yer hastane olacaktı. Halen devam ediyor çalışmalar. Proje hazır ödenek çıktı. Sayın vekilimiz Ali Bey de bunun müjdesini verdi. Ama halen bekliyoruz. Şuan bir görüntü yok, bizde soruyoruz. Nasip olursa bu Nisan içinde Ankara'ya gideceğim ve tekrar bu konuyu kurcalayacağız. Bu konunun üzerine gideceğiz, inşallah oraya da hastane olur temennimiz de bu. Bu konuda siyasilerimizde duyarlı olurda bu konunun üzerine giderse hastane de olacak. Bu bölgedeki geriye kalan 51 dönüm civarındaki bölge müdürlüğüne ait yer için bir ihale yapıldı. Ama ihale rakamı biraz yüksek olduğu için kimse bu ihaleye girmedi. Eski paraya göre 14 trilyon gibi rakamlardan bahsedildi ve para artışı oldu. Burası için Sayın Valimizle bir görüşme yaptık. Giden Valimize buranın fiyatının çok yüksek olduğunu, ihaleye kimsenin girmeyeceğini söyledim. Bölge Müdürü, Sayın Valimiz üçümüz bir arada dedik ki bu fiyat çok yüksek fiyat insin burada bir ihale olsun buraya da bir yatırım olsun. Karacasu hareketlensin buraya bir otel yapılsın istedik. Sayın Bölge Müdürümüz de bu konuda çalışmalar yapıyor galiba ve orası da inşallah kısa zamanda bir neticeye varacak” dedi.

“YATIRIMCILARI BEKLİYORUZ”

Çimşir Çayırı diye adlandırılan yer içinde yatırımcı beklediklerini ifade eden Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Çimşir Çayırı ile ilgili şuan yetki belediyeye geçti. Allah nasip ederse Çimşir Çayırı için de ihaleler yapacağız. Oraya da güzel yatırımcılar bekliyoruz. Varsa böyle yatırımcı bir arkadaşımız, taşeron firma olur, şirket olur gelsinler, baksınlar, orayı görsünler. Cenabı Allah'ın tabiatın doğanın güzelliklerini Çimşir Çayırına verdiği bir yer burası. Orayı da ihale yapacağız. Böyle bir yatırımcı varsa gelsinler görüşelim, konuşalım bizde gerekli yazışmaları yaparız. İhalemizi yaparız. Buraya da güzel bir otel olmasını biz canı gönülden istiyoruz. Çalışmalarımız var, soruyoruz, danışıyoruz işadamlarımıza eşimize dostumuza. Birkaç kişiye gösterdik ve şuan bir kaç yatırımcı var burası için Ankara'dan. Ama istiyoruz ki daha da çok olsun veya Bolu'dan bir arkadaşımız olsun, tanıdığımız bir sima olsun. İnşallah bu yaz sezonunda oradan da bir netice alırız” diye konuştu. Haber Merkezi