CHP Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, Karacasu'nun belde belediyesinin iktidarları döneminde kapanmasına izin vermeyeceklerini belirterek, Taşkesti'nin de ilçe yapılması için çalışacaklarını söyledi.

Bugünkü seçim çalışmalarına Karacasu'da başlayan CHP Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan, belde esnafını ziyaret etti. AKP döneminde yerel yönetimlerde çok hatalı bir politika uygulandığının altını çizen Özcan, kapatılan belde belediyelerin olduğu yerleşim yerlerinde çok büyük sıkıntı olduğunu söyledi. İktidara gelmeleri durumunda Karacasu'nun belde olarak kalacağının sözünü veren Özcan, Karacasu'nun belediyesinin kapatılıp, muhtarlığa dönüşmesini kesinlikle izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

TAŞKESTİ'DE CHP ÖNDE

Karacasu'daki çalışmalarının ardından Taşkesti'ye geçen Özcan, burada halka hitap etti. Coşkulu bir kitleye hitap eden Özcan, Sizler, CHP'yi iktidar yaparsanız ben de Taşkesti'nin ilçe olması için elimden geleni yapacağım. Bana verdiğiniz desteği boşuna çıkarmayacağım” dedi. Taşkesti fındığının desteklenmesi için geçen dönem Meclis'te birçok çalışma yaptığını vurgulayan Özcan, Benim çalışmalarım sonucunda birkaç adım atılmaya başlandı. Eğer benim etkili muhalefetim ve gayretlerim olmasa iktidar partisinin Taşkesti'nin yüzüne bakacağı yoktu” dedi. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Özcan'a Taşkestililerin ilgisi yoğun oldu. Sohbet ettiği vatandaşlardan CHP'nin Taşkesti'de birinci parti çıkacağı izlenimi edindiğini belirten Özcan, burada ve diğer tüm ilçelerde CHP'ye karşı büyük bir ilginin artarak devam ettiğini kaydetti. Özcan ve kalabalık partili grubu, çalışma programlarını ev ve iş yeri ziyaretleri ile devam etti. (Haber Merkezi)