Karacasu Beldesi'ni çok yakından ilgilendiren ‘Gölcük Teleferik Hattı, Dağ Kızağı' Projesi ve projeye sonradan eklenen Amcabey Gölü'ne istasyon yapımı ile ilgili konuşan Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Güzel bir karar, güzel bir yatırım, güzel bir proje. Belediye olarak, belediye başkanı olarak biz de elimizden ne geliyorsa Alaaddin Bey'e yardımcı oluruz” dedi.

Gölcük'te yapılması planlanan Teleferik hattı projesi ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili bakın neler söyledi. Beydili, Bana bir görev düşmüyorsa, benimle ilgili bir konu değilse ben o konuya müdahale etmem yorum bile yapmam. Ama Alaaddin Bey gerçekten öyle bir şey yapacaksa iyi olur gerçekten güzel bir karar vermiş. Bizimde Belediye olarak Belediye Başkanı olarak elimizden ne geliyorsa o konuda yardımcı oluruz. Amcabey Gölü biliyorsunuz Orman'a ait bir yer. Orayı mesire alanı dışına çıkardılar. Yani orası köy tüzel kişiliğine verilmişti evvel benim dönemimde. Orada da tabi kanuna uygun olmadığı tespit edilmiş, artık birileri galiba bu konuda bir uyarma yapmış şuanda Orman kendi alan içerisinde almış, mesire alanı dışına da çıkarılmış. Şuan mesire alanı değil. Alaaddin Bey oraya öyle bir şey yapacaksa uygun bir yer. Alanda geniş. İsterse de genişleyebilir oradaki alan çünkü Orman'ın yeri orası. Orman ile anlaşır protokol yapar kiralar güzelde bir şey olur. İnşallah buda gerçekleşir temennimiz bu” dedi.

“KARACASU'YA BÜYÜK ARTILARI OLUR”

Projenin Karacasu'ya çok büyük artılar getireceğini söyleyen Başkan Beydili ,“Tabi çok büyük artıları olur Karacasu Halkına ve esnafına. En azından trafik yoğun oluyordu Gölcük yolunda, araçlara yer kalmıyordu, Seben yolu üzeri olduğu gibi araba ile doluyordu. Birde yol o kadar geniş bir yol değil, tonajlı arabalar geliyor sıkışma oluyor, Allah korusun kaza da olabilir. Yani bence güzel bir karar, güzel bir yatırım, güzel bir proje. Belediye olarak, belediye başkanı olarak biz de elimizden ne geliyorsa Alaaddin Bey'e yardımcı oluruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi