Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında iki dönemdir belediye başkanlığını kazandığı Karacasu Beldesi'nde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlar, milletvekilliği seçimleri öncesi yeniden MHP'ye destek sözü verdi.

MHP Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Kader Garipoğlu, seçim çalışmalarına Karacasu Beldesi'nde devam etti. Karacasu Belediyesi ziyaretinden sonra sokağa inen MHP Teşkilatı, milletvekili adayları ve il, ilçe teşkilatı ile esnafları gezdi. Sokaktaki vatandaşların sıkıntılarını dinleyen adaylar, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. İki dönemdir belediye başkanı çıkardığı Karacasu Beldesi'nde yoğun ilgiyle karşılaşan MHP Teşkilatı, bir kez daha destek sözü aldı.

Vatandaşların Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili'ye iki dönemdir verdiği desteğin önemli olduğunu beliren milletvekili adayı Şükrü Gülez, "Karacasu halkı MHP yerel yönetiminin Bolu'da ki tek temsilcisi Celal Beydili'ye iki dönemdir desteğini sürdürüyor. Celal Başkanımız sahip olduğu Milliyetçilik Anlayışından aldığı güçle başarılı hizmetleri sürdürmektedir. Karacasu Belediyesi'nde halkımızın verdiği destek Milletvekili seçimlerinde de sandığa yansırsa, bizlerde aynı Milliyetçilik anlayışımızla milletvekilliğinin halk için nasıl yapıldığını tüm Bolulu hemşerilerimize Allah'ın izniyle göstereceğiz" dedi.

Vatandaşların sadece sıkıntılarını dinlemekle kalmayan milletvekili adayları, zaman zaman heyecanlarına da ortak oldular. MHP Bolu Milletvekili adayı Kader Garipoğlu, seçim gezisi sırasında girdiği bir kıraathanede vatandaşlarla sıcak diyalog kurdu. Garipoğlu burada yaptığı sohbet esnasında, "Ben, Boluluların kardeşi, bacısı olarak hizmet etmeye geldim. Bu nedenle halkımızın desteğini bekliyorum" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi