Bolu'da Valilik, Belediye ve mahalle muhtarlarının işbirliğinde başlatılan ve Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallede gerçekleştirilen iftar programı dün Karacaağaç Mahallesi'nde yapıldı.

Karacaağaç Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programına Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Bolu Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ve mahalle halkı katıldı. İftar programına yoğun ilgi gösteren Karacaağaç Mahallesi sakinleri mahallelerinde kurulan masaları saatler öncesinden doldurdu. Bolu Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka iftar saatinden önce programın gerçekleştiği alana gelerek masaları tek tek gezerek vatandaşların kandillerini kutladı.

Akşam ezanının okunması ile birlikte iftara katılan mahalle halkı toplu bir şekilde iftarlarını açtı. İl Müftülüğü'ne bağlı din görevlilerinin iftardan sonra Kuran-ı Kerim ve ilahi ziyafetinin ardından yemek duası okundu. Duanın ardından ise Hacivat- Karagöz gölge oyunu sahne aldı.Aileleri ile birlikte programa katılan çocuklar Hacivat-Karagöz oyununu büyük bir beğeni ile izledi.