Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gerede İlçe Teşkilatı'ndan bir grup yönetim kurulu üyesi ve belediye başkan adayı Yüksel Sönmez, önceki gün Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ziyaretlerde bulundu.
MHP Gerede İlçe Başkanı Ümit Demir, yönetim kurulu üyesi Nevzat Şen, Salih Acar ve aday Sönmez'i makamında ağırlayan Başkan Vergili, Gerede'nin siyasi arenası ve seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
“Sönmez'i sonuna kadar destekleyeceğiz”
MHP Gerede İlçe Teşkilatı'nın seçim odaklı çalışmalarını internet üzerinden takip ettiğini kaydeden Vergili, Partimizin bir mensubu olarak, Gerede'den aday gösterilen Yüksel Sönmez'i sonuna kadar destekleyeceğiz. Gerede'deki mevcut teşkilatımız çalışmalarına başladı. Kazanmak için mücadele edeceklerinin farkındayız. Onların uyguladığı şekliyle, çalışmaları, haftalık olağan toplantılarda değerlendirme ve istişareye sunmak verimlilik açısından faydalı olacaktır” dedi.
“Başkanlık, seçimi kazanmakla bitmiyor”
Karabük'te gerçekleştirilen hizmetlerin örnek” teşkil ettiğini belirten Sönmez, Seçim çalışarak kazanılabilir. Çalışmadan ve çaba göstermeden kazanmak mümkün değildir. Belediyecilik, dışarıdan kolay görünen bir hizmet merkezidir fakat belediye içindeki durum hiçbir zaman kolay olmamıştır. Başkanlık, seçimi kazanmakla bitmiyor. Asıl görev, kazandıktan sonra başlıyor. Seçim, bir geçiş noktasıdır. O noktada ya kazanırsınız ya da kaybedersiniz. Önümüzde iki süreç var. Yekün süreç, 30 Mart'a kadar ayrı, 30 Mart'tan sonra daha ayrıdır. Birinci sürecin amacı; seçimi kazanmak, ikinci sürecin amacı ise hizmet ederek gönülleri kazanmaktır. Halkı doğrudan ilgilendiren taraf, ikinci süreçtir. Kazanana kadar partilisinizdir ama kazandıktan sonra sadece size oy verenlerin değil, size oy vermeyenlerin de belediye başkanısınız. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaretimizle, tecrübelerinden istifade etmeyi ve desteklerini almayı amaçladık.” şeklinde konuştu.