Boluspor, deplasmanda oynadığı maçlarda ev sahibi ekip Kardemir Karabükspor'a karşı üstünlüğünü bir kez daha gösterip, Batı Karadeniz derbisinde 3 puanı alarak komşusuna ‘Sıkıntı yok, biz buradayız' dedi.

Kardemir Karabük deplasmanlarında geleneğini devam ettirmek için zorlu maça giden Boluspor, rakibini kendi sahasında bir kez daha mağlup ederek Bolu'ya mutlu döndü. Lider olmasından dolayı maçta favori olarak görünen Kardemir Karabükspor, Boluspor'a karşı iç sahada yaşadığı sıkıntıyı unutmuş. Kontrolü bir oyun ortaya koyan kırmız beyazlılar, ev sahibi Kardemir Karabükspor orta sahasının sıkıntı yaşamasıyla birlik de de maçta üstünlüğü alan taraf oldu.

Batı Karadeniz derbisi olarak bilinen ve her iki şehir taraftarının çok önem verdiği maçta kırmızı beyazlı oyuncular, maça iyi konsantre olarak taraftarını mahcup etmedi. Boluspor karşılaşmada 90 dakika sonunda tek golle 3 puanı hanesine yazdırarak, kırmızı beyazlı oyuncular da ‘Sıkıntı yok. Karabük'de seriye devam' diyerek Batı Karadeniz derbisinde 3 puan hediye ettiler. Fahri GÜNDÜZ