Kara Murat lakabıyla tanınan ve kadınlara elle tacizde bulunduğu iddia edilen Murat Eskioğlu, yine gözaltına alındı. Bir hafta önce savcılığa sevk edilen ve adli kontrol verilerek serbest bırakına Eskioğlu, bu sefer de 6 ay önce yaptığı bir taciz olayı nedeniyle gözaltına alındı.

Kara Murat lakabıyla tanınan ve kadınlara elle tacizde bulunduğu iddia edilen Murat Eskioğlu, yine gözaltına alındı. Bir hafta önce savcılığa sevk edilen ve adli kontrol verilerek serbest bırakına Eskioğlu, bu sefer de 6 ay önce yaptığı bir taciz olayı nedeniyle gözaltına alındı. Geçimini, Bolu protokolünün ve esnafların bacaklarına sarılarak, para isteyerek sağlayan Murat Eskioğlu'nun adı, son günlerde elle yaptığı tacizlerle duyulmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta iki bayana elle tacizde bulunduğu iddiasıyla yakalanan Kara Murat, adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol verilerek serbest bırakılmıştı. Eskioğlu, son olarak dün polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Eskioğlu, 6 ay önce bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla adliyeye çıkartıldı. Mart ayında sabah saatlerinde Köroğlu Mahallesi'ndeki evinden işe gitmek üzere yola çıkan E.Ş. Kara Murat'ın elle tacizine uğramıştı.

Kara Murat tacizden sonra hızla koşarak kayıplara karışmış ve polis ekiplerine şikayette bulunan E.Ş. kendisini taciz edenin kim olduğunu tam olarak göremediğini bildirmişti. Ekipler de faili meçhul şahsın yakalanması için çalışmalara başlamıştı. Geçtiğimiz hafta gazetelerde Kara Murat'ın taciz suçlaması ile adliyeye çıkartıldığını okuyan E.Ş., 6 ay önce kendisine tacizde bulunan kişinin de murat olduğunu fark etti. E.Ş.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat'ı yakaladıktan sonra dün tekrar adliyeye çıkardı. Bolu'nun baş belası haline gelen Kara Murat savcılıktaki işlemlerin ardından, adli kontrol verilerek yine serbest bırakıldı.