TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde, yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan otobüste kar lastiği bulunmadığı öğrenildi.
Kaza, dün sabah saatlerinde Bolu Dağı Tüneli'ne 1 kilometre mesafede meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde bulunan Ahmet Kayan idaresindeki 33 APJ 31 plakalı yolcu otobüsü, yoğun kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsteki yolculardan Metin Kayan ağır yaralandı.
Kazanın şokunu atlatan otobüs yolcuları durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı Metin Kayan'ı Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, otobüsteki diğer 45 yolcu ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Yolcular ise kendilerine temin edilen başka bir otobüs ile yollarına devam etti. Trafik ekiplerinden edinilen bilgilere göre, otobüsün, kış lastiği takmaması nedeniyle kayarak kaza yaptığı öğrenildi. Bir gün önce de yine aynı mevkide meydana gelen trafik kazasında kar lastiği bulunmayan bir yolcu otobüsü takla atmış kazada bir kişi hayatını kaybetmişti.