Bolu İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları yoğun kar yağışı altında ‘Sağlık' için yürüdüler.

Sağlık çalışanları tarafından yoğun kar yağışı altında Atatürk Orman Parkı'nda ‘Sağlık' için yürüyüş düzenlendi. Her hafta sonu düzenlenen yürüyüşe Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve sağlık çalışanları katıldı. Yürüyüş kar yağışı altında yaklaşık 30 dakika sürdü.

İl Sağlık Müdürü Arık, her hafta sonu "Sağlık" için yürüş yaptıklarını anlatarak, 2014 yılından itibaren sağlıklı yürüyüş programı çerçevesinde her cumartesi günü Atatürk Orman Parkında yürüyüş düzenliyorduk. 2015 yılının ilk cumartesi günü de yine burada ekibimizle beraber yürüyoruz” dedi.

Sağlıklı yaşam yürüyüşüne normal şartlarda tüm kamu kurumlarının personellerinin katıldığını ifade eden Arık, Bu hafta, yoğun kar yağışı nedeniyle, diğer kamu kurumlarındaki arkadaşlar gelmese de, kendi kurumumuzda bulunan yönetici arkadaşlarımızla yürüyüş yapıyoruz. Halkımıza bir farkındalık uyandırmak için bu yürüyüşlerimizi 2015 yılında da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Arık, tüm Bolu halkına ve Türk Milletine sağlı olmaları için yürümelerini tavsiye ettikten sonra, yoğun kar yağışı altında, 1 kilometre çevresi bulunan park çevresinde yaklaşık yarım saat yürüdü. AA