Milli takım arası nedeniyle liglere verilen aradan sonra 3 gün izin yapan Boluspor, Adanaspor maçına izin sonrası antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Önümüzdeki hafta Adanaspor deplasmanına gidecek olan Boluspor, üç günlük iznin ardından zorlu maça hazırlanıyor. İç sahada Elazığspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından moraller altüst olurken, kırmızı beyazlılar gözünü Adanaspor'a çevirdi. Kardemir Karabükspor deplasmanındaaldığı 3 puanla Alanyaspor mağlubiyetini telafi eden Boluspor, şimdide Elazığspor beraberliğini de Adana da telafi etmek istiyor.

Kırmızı Beyazlı oyunculara verilen izinin ardından çalışmalar tekrar başlarken, tempoda artırıldı. Kondisyona dayalı çabuk kuvvete dayanıklılık antrenmanları üzerinde durulurken bir taraftan da rakip için taktik antrenmanları öne çıkartılıyor. Boluspor önümüzdeki hafta oynanacak olan Adanaspor karşılaşmasına kadar hazırlıklarına ara vermeden devam edecekken, bir taraftan da saha içinde yaşadığı olumsuzlukları yaşamamak için yapılan hataların üzerinde duruldu.( FAHRİ GÜNDÜZ)