Gerede Kaymakamı, Geredeli gençlerin sportif faaliyetlerde hak ettiği yerde olabilmesi adına başlattığı girişimlerde ilçe adına da bazı sözler alıyor. Öte yandan, Hastane'nin ihtiyacı olan doktorlar için de bir dizi ziyaret yapan Kaymakam Yurt, duyarlı davranışları nedeniyle vatandaşın da beğenisini topluyor.
Doktor yetersizliği nedeniyle kamuoyunda üzüntü ve endişe ile izlenen, neredeyse ufak bir rahatsızlıkta bile Bolu'ya gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız bu haberi okuyunca birazda olsun rahat nefes alacaklar.
Gerede Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan doktorların atama kurasına konulması için çeşitli girişimlerde bulunan yerel yöneticiler, bu kez de, Sağlık Bakanlığı ile kişisel ilişkilerinin gayet iyi düzeyde olduğu ifade edilen Geredeli rektöre giderek, destek istedi.
Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Devlet Hastanesi'ne doktor istemek için Başkent'te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Yıldırım Bayezıd Üniversitesi Rektörü, Geredeli Prof.Dr. Metin Doğan'ı makamında ziyaret eden Kaymakam Yurt, ilçenin adeta kanayan yarasına derman olunmasını istedi.
Geredeli heyet, ziyaret esnasında dile getirdikleri taleplerde, yeni açılan yan uzmanlık dalları, aile hekimliğine ayrılma ve pratisyen doktorların uzmanlık sınavlarını kazanmaları sebebiyle doktor ihtiyacı artan Gerede Devlet Hastanesi'ne bir an önce pratisyen, üroloji, radyoloji, kadın doğum, cerrah, nöroloji ve dâhiliyeci atanması noktasındaki beklentilerini dilegetirdi.
Yıldırım Beyazıd Üniversitesi Rektörü, Geredeli Prof.Doktor Metin Doğan ise, Geredeli heyete karşı gayet sıcakkanlı ve samimi davranırken, bahsedilen konu hakkında elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.