Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen kurs, sona erdi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere törenle belgeleri verildi. 26 kursiyerin belge aldığı tören, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenirken, MARKA Bolu YDO Koordinatörü Tolga Kaya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bulunduğu ilde kalkındırma faaliyetlerini yönlendirmek ve hızlandırmak amacıyla kurulduğunu söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ise, önemli olanın yatırımı dönüştürülmesi olduğunu belirterek; "Verilen 70 bin lira çok para değil ama başlangıç içinde az bir parada değil. Gerede'de tırnaklarıyla sıfırdan bir yereler gelenler var" dedi.

Bolu KOSGEB yetkilisi Ruhi Kanık ise, KOSGEB desteklerinde kimseye para vermediklerini vurgulayarak,“Öncelikle dükkânınızı açıyorsunuz harcamalarınızı yapıyorsunuz. Harcamaları yaptıktan sona resmi yerler hariç banka üzerinden ödemelerinizi yapıyorsunuz. KOSGEB'e ödediğinizin faturasını getiriyorsunuz. Yoksa destek alamazsınız. Açıklamalı fatura kestirin" şeklinde konuştu. Konuşmaların bitiminde protokol tarafından kursiyerlere belgeleri takdim edildi. Haber Merkezi