Bolu Kültür Sağlık Turizm Derneği'nin ‘Bolu Sivil Toplum Kuruluşları Gelişiyor' projesi kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kamu yöneticileri TSO'da bir araya geldi. Toplantıda sivil toplum ve kamu yönetimi arasında olması gereken diyalog görüşüldü.

Bolu Kültür Sağlık Turizm Derneği'nin 7 proje içinde kabul gören ‘Bolu STK'ları Gelişiyor' projesinin eğitimleri devam ediyor. Proje kapsamında bu kez merkezi ve yerel yönetim ile diyalog kurabilmeye yönelik toplantı yapıldı. TSO'da yapılan toplantıya sivil toplum kuruluşlarından bazı siyasi parti ve dernek temsilcileri ile kamu yöneticileri katıldı.

Proje Uzmanı Serhan Balkanal'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı kürsü konuşmalarından uzak, yuvarlak masa toplantısı atmosferinde gerçekleşti. Toplantıda söz alan temsilciler ne tür kararlarda etkin olmak istediklerini söyledi. Merkezi ve Yerel Yönetim ile Diyalog Kurabilmeye Yönelik Yuvarlak Masa Toplantısının ardından proje eğitimleri 19 Kasım'da Sosyal Medya Kullanımı ve İletişim Eğitimi ile devam edecek. Gençlere Yönelik Sivil Toplum ve Gönüllülük Eğitimi ise 25 Kasım 2014 ve STK'ları Tanıtmaya ve Özendirmeye Yönelik Fuar 17 Kasım 2014 tarihinde olacak.