Türkiye Kamu Sen'e bağlı 11 iş kolu'nun Bolu üyeleri Go Petrol ile yapılan anlaşmayla akaryakıtı yüzde 5 indirimli alacak. Kamu Sen Bolu Temsilcisi Hüsnü Yaman, Bu, Türkiye şartlarında sınırları zorlayarak yapılmış bir anlaşmadır” dedi.
Kamu Sen üyeleri için avantajlar devam ediyor. Kamu Sen Bolu Temsilcisi Hüsnü Yaman ve Go Petrol İstasyonu sahibi Metin ülkü arasında imzalanan bir anlaşma ile 3 bin üye akaryakıtını yüzde 5 indirimli alacak.
Yapılan protokol öncesi konuşan Yaman, Go Petrol ve Kamu-Sen üyeleri avantajlar dünyasına bir yenisini daha ekliyor. Bolu'da faaliyet gösteren Go petrol istasyonu ile anlaşma yapmak için toplandık. Şartlara bakınca üyelerimiz için gerçekten avantajlı olduğu görülüyor. Yüzde 5'e varan bir oranda indirim sağlamayı taahhüt ediyorlar. Akaryakıtta yüzde 5 gibi bir rakam gerçekten Türkiye şartlarında sınırları zorlayarak yapılmış bir anlaşmadır. Bu anlamda İstanbul'dan gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bize bu kolaylığı sağlayan Metin beye teşekkür ediyoruz. Bu avantajlar artarak sürecek” dedi.
Go Petrol İstasyon sahibi Metin Ülkü ise Kamu-Sen üyelerinin bundan sonra Go petrol'den alacakları akaryakıtlarda yüzde 5 indirimli ödeme yapacaklarını belirterek Bu anlaşma Kamu-Sen üyelerine hayırlı olsun. Bundan sonra bizden yakıt aldıklarında Go Petrol'den indirimli alışveriş yapmış olacaklar. Go Petrol olarak bu tip anlaşmaları başka kuruluşlarla da yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.