Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Çelegölcük ve Soğuksu Orman Emvali depolarında gerçekleşen ve İşletme Müdürü Kemal Yıldız tarafından verilen, Standardizasyon ve boylama teknikleri ile ölçme, istif ve kayıt işlemlerini içeren eğitim tatbikatına İşletme Müdürlüğüne bağlı Şefliklerde görevli işletme şefi, depo şefi, orman muhafaza memurları, depo memurları ve daimi işçiler katıldı.

2015 yılı üretimlerinin depolara gelmeye başladığı bu günlerde kesme, boylama ve standardizasyonda karşılaşılan hatalar ile bu hataların asgariye indirilmesi hususunda yapılması gerekenler katılımcılara aktarılarak, özellikle arazide yapılan ölçme-değerlendirme işlemi esnasında kâğıtlık emvallerin ‘00'simgesi ile işaretlenerek depoya sevk edilmesinin gerektiği vurgulandı.

Bu eğitim ile depolarda ki 1. 2. ve 3. sınıf tomruk emvallerinin oranını artırmayı hedeflediklerini ifade eden İşletme Müdürü Kemal Yıldız, göstermiş oldukları gayretten dolayı tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek iyi niyet dileklerinde bulunup eğitim tatbikatını bitirdi.