Gerede Devlet Hastanesi'ne Kulak Burun Boğaz Doktoru atandığı şeklinde yaptığımız habere Bolu İki Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından açıklama yapıldı. Genel Sekreterlik, Kulak Burun Boğaz Doktoru'nun Gerede'ye atanmadığı, geçici süreyle görevlendirildiğini açıkladı.

Genel Sekreterlik tarafından gönderilen açıklama şu şekilde;

Bolu Takip Gazetesinin 10.03.2015 tarihli KBB Doktoru Atandı” başlıklı haberinde yer alan hususlara ilişkin olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamak üzere, aşağıdaki düzeltmenin yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Anılan haberde Gerede Devlet Hastanesi'nde uzun süredir doktor açığı olan ve belirli günlerde İlden gelen doktorlarla hizmet veren Kulak Burun Boğaz Polikliniği'ne Op. Dr. İbrahim Keskinöz atandı.” ifadeleri yer almaktadır.

Bolu İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı hastanemiz Gerede Devlet Hastanesinde geçici görev yapan KBB Uzmanımız Dr. İbrahim KESKİNÖZ atama ile değil, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanemizden geçici görev ile 02.02.2015 – 31.03.2015 tarihleri arasında 1 ay süre ile görevlendirilerek Gerede ilçemizde hizmet vermektedir. Yanlış anlamaya mahal vermemek adına haberde bu düzeltmenin tarafınızca yapılmasını ve yayınlanmasını önemle ve saygıyla rica ederim.

Op. Dr. Metin TAHAOĞLU

Bolu İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri