Boluspor'da son üç haftada alınan sonuçların ardından adeta kırmızı beyazlı kale çöktü. Oynanan maçlarda rakibine fazla pozisyon vermese de, her gelen topun gol olması dikkatlerden kaçmıyor.
Kırmızı beyazlı ekip de son haftalarda alınan sonuçların ardından kalenin de formsuzluğu yenilen gollerde göze çarpıyor. Sezon başında büyük umutlarla tecrübesine güvenilerek alınan Kaptan Serdar Kulbilge'nin, ligin ikinci yarısında oynanan karşılaşmalarda formsuz olduğu dikkat çekiyor.
Kartalspor, Rizespor, Denizlispor maçlarında kaybedilen puan ve puanların ardında kalemizde görülen gollerle formsuz olduğu gözleniyor. Teknik Direktör Oğuz Çetin kalede rotasyona gitmeyip Serdar'da ısrarı da bazı kesimlerden tepki alıyor.
Bu sezona kalede Eser Altın ile başlayıp, başarılı maçları sonrasında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kaleyi devralan kaptan Serdar Kulbilge Manisaspor maçına kadar Boluspor kalesini korumuştu.
Serhat Güller'in ayrılmasının ardından Osman Nuri Işılar ile gidilen Urfa deplasmanında kaleye Eser Altın'ın geçmesiyle birlik de yapılan değişiklik, Bucaspor maçının son dakikasına kadar devam etmişti.
Bucaspor maçının son saniyelerinde kaleyi tekrar alan kaptan Serdar, ligin ikinci yarısında da kaleyi devretmeyip 24'üncü hafta oynanan Denizlispor maçına kadar kaleyi korudu. Bu sezon tecrübesinden dolayı çok şey beklenen milli kalecideki performans düşüklüğü gözle görünürken, son haftalardaki formsuzluğu da kalede görünen gollerde dikkatlerden kaçmıyor.