Kalesinde adeta devleşen kaptan Serdar Kulbilge, Konya'da üç puanı getiren oyuncu oldu. Bu sezon Konya'da gösterdiği performansla galibiyete imza atan tecrübeli eldiven, kalesini gole kaparken üç puana da imza atmış oldu.
Karşılaşma genelinde yaptığı uyarılarla dikkat çeken Serdar, arkadaşlarının maçtan kopmamaları yönünde sık sık uyardı. Futbolda kalecinin her zaman bir puan olduğu bilinirken, Serdar üç puana imza attı.
Karşılaşma genelinde konsantrasyonu ile dikkat çeken Kaptan Serdar Kulbilge, kalesinde adeta devleşti. Son haftalarda alınan sonuçların ardından üç puanın gelmesiyle birlikte Boluspor'a derin bir nefes aldıran kaptan, Konyaspor takımının kullandığı penaltı atışında da ARS'ın vuruşu kurtararak bozulan moralleri yerine getirdi. Kaptan maç içinde yaptığı uyarılarla oyuncu arkadaşlarını sık sık maça motive ederken Konyaspor'un geliştirdiği ataklarda da arkadaşlarına, Oyunu geride kabul etmeyin. İleriye çıkın” demesi maça ne kadar inandığını gösterdi.
Futbolda alınacak puanlarda kalecinin her zaman bir puan olduğunu bilinirken, kaptan Serdar Kulbilge Konyaspor deplasmanında alınan üç puanın ardından takımına yaptığı katkıda dikkatlerden kaçmadı. Boluspor önümüzdeki haftalarda oynayacağı bir birinden zor karşılaşmalar öncesi, Konyaspor maçında gösterdiği performansla da Serdar Kulbilge umut vermiş oldu.