Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan klinker tuğla ile tretuvar yapım işi ihalesine 3 firma katılmıştı, ihaleyi Ali Canalp isimli firma kazanarak yapım işini üstlendi. Yapılacak iş kapsamında; Atatürk Bulvarı Alt ve Üst Yol ile Hacı Emin Efendi Caddesinin bir kısmında çalışmalar başladı. Çalışmalar tamamlandığında yoğun geçen kış şartlarından ve bazı çalışmalardan kaynaklı yıpranmış kaldırım ve tretuvarlar estetik ve kullanışlı bir görünüm kazanacak.

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından asfalt, alt yapı, üst yapı ve diğer çalışmaların yanı sıra kaldırım çalışmalarımız da başladı. İlçemizde yaptığımız çalışmalar tamamen vatandaşlarımızı düşünerek hareket ettiğimiz çalışmalar. İlçemiz için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

“ALLAH RAZI OLSUN”

Başlayan çalışmalar ile ilgili vatandaşlarda “Başkanımıza teşekkür ederiz, çalışmaların başladığı yerler ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Altı boşalıp üzerine bastığımızda su ve çamur sıçratıyordu, tamir edilmesine rağmen uzun süreli olmuyordu, çok isabetli oldu, Allah razı olsun” dediler.