TEM Otoyolu Bolu kesiminde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje yuvarlanan araçtaki 5 kişi yaralandı. Kaza sonucu kalbi duran hala ve yeğen , sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu hayata geri döndü.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Kaza, öğle saatlerinde TEM Otoyolu Bolu kesimi Dörtdivan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde ilerleyen Ümit Kaya (34) kontrolündeki 01 Y 9187 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp refüje uçtu ve daha sonra bilgilendirme tabelasının direğine çarpıp takla attı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Ümit Kaya ve yolcu olarak bulunan Zeynep Kaya(20), Rüveyda (10), Eslem Kaya ve kayınvalidesi Cevriye Kaya yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar ise durumu 112 Acil ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, kaza sonucu yaralanan Zeynep Kaya ve Rüveyda Kaya'nın nabızlarını atmadığını fark etti. Hemen kalp masajına başlayan sağlık ekipleri, hala ve yeğenini tekrar hayata döndürdü. Yaralılar ambulans yardımı ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Acil Servislerine kaldırıldı.