Kahramanlık ve Sabır…

Boluspor ilk iki haftada almış olduğu 4 puan, Samsunspor ise 1 puanı ile üçüncü hafta karşılaşmasına çıktılar.

Samsunspor hocası Erhan Altın kendi takımının iki haftadaki zaaflarını iyi tespit etmiş ki Boluspor'un öndeki kenar oyuncuları Emre ve İsmail'in geniş alanda etkinliğini iyi bildiği için, takımını 2. bölgede tutarak orta sahası ile geri 4'lüsünü bir birine yakın oynatarak Boluspor'un kenar etkinliğini kırdı.

Takımımız ise oyunu genişletip özellikle İsa‘yı öne çıkartarak kanatlardan oyuna girdi. Bunu yapmak içinde Reko'nun ters topları çıkış yapmaya çalıştı. Ama unuttuğumuz bir etkende Samsunspor deplasman takımı hüviyetindeydi. Boluspor'un genişlemesinden dolayı Umar, Mbilla artı Doğan destekli süratli oyuncularını dikine ve ters toplarla bizi eksik yakalamaya çalıştı. Bunda da başarılı oldular.

Reha hocanın önde baskı yaparak oynama isteği, yavaş yavaş etkisini yitirmeye başladı. Kenarların kapanması ile Kenan'a yakın markaj oyundaki etkinliğimizi bitirdi. Samsunspor'un orta sahadaki sürpriz oyuncusu Doğa ise Arkaya sürpriz olarak girdiği için” defansımızın dengesini bozan oyuncu oldu.

Reha hoca özellikle deplasmanda bekleyerek oynamayı becerirse, hem daha ekonomik oynarız hem de oyun yapımıza daha uygun bir anlayış olur düşüncesindeyiz. Yediğimiz son gol hakemin ikramı olsa da Samsunspor deplasmanının bize öğretecekleri de vardır muhakkak.

PTT 1 lig özellikle deplasmanda kahramanlık kaldırmaz. Takımımıza ADS maçında başarılar dileriz.