Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihalede Asmalı Durak 500 TL muammen bedel üzerinden ihaleye çıkarken, ihale kıran kırana geçti. İhale sonucunda Asmalı Durak 3 bin 180 TL bedel ile Muhammet Rasim Alemdar'da kaldı. 15 gün içerisinde ihalenin onaylanması gerekiyor.

ÖZEL HABER: Hakan AYDIN

Yaklaşık bir yıldır boş duran Asmalık Durak, kıran kırana bir çekişmeye sahne oldu. Bolu Belediyesi'ne ait olan Karaçayır Mahallesi Haznedarlar Sokak üzerindeki Asmalı durak kafe alanı, dün gerçekleştirilen ihaleyle yeni sahibini buldu.

Her gün binlerce öğrencinin Gölköy Kampüsüne gitmek için beklediği durağın yanında bulunan kafe için çıkılan ihaleye Muhammet Rasim Alemdar ve Ayhan Sucu teklif verdi. Bolu Belediyesi açık artırma şeklinde çıktığı ihalede muhammen bedeli 500 TL olarak belirledi. İhaleye giren iki isim kafeyi alabilmek için kıran kırana bir mücadele içine girerken Muhammet Rasim Alemdar'ın verdiği 3 bin 180 liralık teklif sonrası Ayhan Sucu ihaleden çekildi.

Muhammen bedelin 6 kat üstüne kiralanan Asmalı Durak'la ilgili kararın 15 gün içerisinde verileceği ve taraflara bildirileceği belirtildi.