Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları, Öğretmenevinde ‘Geleneksel Kadınlar Çayı' düzenledi. Yapılan etkinlikte çekilişte çıkanlara Özel Çağsu Hastanesinin sürpriz hediyeleri oldu.

Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları 19 Nisan 2015 Pazar günü Öğretmenevinde "Geleneksel Kadınlar Çayı" düzenledi. Son zamanların en eğlenceli solisti olarak anılan Fatih Acar misafirlere doyulmaz bir eğlence yaşattı. Özel Çağsu Hastanesi Halkla ilişkiler biriminden Bircan Kutlu ve Berna Hotakoğlu etkinliğe katılarak, yapılan çekilişte hediyelerini takdim ettiler.

Çekiliş öncesi kadınların toplum hayatındaki önemine değinin çeşitli konuşmalar yapıldı. Türk Eğitim Sen Kadın Kolları Komisyon Başkanı Gül Akman, "Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu olarak kadınlarımıza çok önem vermekteyiz ve bunun için her yıl çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Artık gelenekselleşen bir çay partimiz vardı bugün. Katılım çok güzeldi. Kadının olmadığı hiçbir hareket başarıya ulaşamaz. Bizde bunun bilincinde olduğumuz için kadın öğretmenlerimize daha fazla değer vermekteyiz. Bundan sonra çalışmalarımız artarak sürecektir” diyerek desteklerinden dolayı Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Demir'e de teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi