AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel Mengen ilçe teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti İl Teşkilatı teşkilat ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz akşam Mengen İlçe teşkilatı ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ramazan Uzar ve İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri teşkilat içi yapılabilecek etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular.
İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten Mengen İlçe Başkanı Ramazan Uzar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Handan Acar, Başkanlar Arzu Aydın ve Taha Furkan Sönmezel'e yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti.
Aydın ve Sönmezel ise, bu ziyaretlerin devam edeceğini ve tüm ilçe teşkilatları tek tek ziyaret edeceklerini belirterek önümüzde mahalli idareler seçimlerine çok kısa bir süre var. Biz teşkilatlar olarak dinamik olmak zorundayız, bir olmak zorundayız” diyerek ilçe teşkilatlarına birlik ve beraberlik aşıladılar.
Vatandaşların AK Parti'nin hizmetlerinin zaten farkında olduğunu belirten Başkanlar Aydın ve Sönmezel gerek Mengen'imizde gerekse de il merkezi ve ilçelerimizde Belediyelerimiz teşkilatlarımız aralıksız hizmet üretmek için çalışmaktadırlar. Halkımız gerçekleştirilen hizmetlerin farkında” diyerek 2014 yılında yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri için gönüllerinin rahat olduğunu ifade etti.