Her ayın 14'ünde düzenlenen Bolu Yılı Ayın 14'ü etkinliklerinde bu ay Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya Bolu'ya gelecek. Özelliklere kadınlara güzel olmanın sırlarını anlatacak olan Dumankaya, Bolulu kadınlarla saat 17.00'de Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde buluşacak. Program Koordinatörü Belediye Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu Bolulu hanımlar olarak ayın 14'ünde güzelleşmeyi planlıyoruz” dedi.

Bolu Belediyesi 2014'ün her ayında düzenlediği Ayın 14'ü Etkinlikleri kapsamında bu ay da bir program organize etti. Program kapsamında gün boyu, her ay olduğu gibi Binbir Emek Pazarı açık olacak. Bu pazarda Bolulu kadınlar el emeği göz nuru ve birbirinden lezzetli ürettikleri ürünleri tezgahlarda satışa sunacak.

Programı düzenleyen Bolu Belediye Başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu etkinlikler hakkında şunları söyledi: Bin bir Emek Pazarı açılacak ayın 14'ünde. Ayrıca hanımlarımıza Suna Dumankaya'yı getiriyoruz onu konuk edeceğiz. Biliyorsunuz Suna Dumankaya'nın bu konuda güzellik konusunda oldukça tecrübeli ve bilgili. Onun bu bilgilerinden faydalanacağız. Bolulu hanımlar olarak ayın 14'ünde güzelleşmeyi planlıyoruz. Saat 17.00'de Necip fazıl Kültür Merkezi'nde olacağız”