Yapılan bir düzenleme ile yapıları değiştirilen ve sayıları 10 kişiden 53'e çıkarılan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları'nın 15'er kişilik İcra Kurulları Ticaret ve Sanayi Odası'nda ilk toplantılarını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.
İlk olarak Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genç Girişimciler Kurulu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Atila Çelikpençe başkanlığında toplanan ve Aytekin Akan, Bilal Yusuf Ateşer, Burçin Turan, Cihan Saraç, Eren Sarınalbant, Erol Calp, Haluk Yerlikaya, Hulusi Calayır, İsmail Kazan, İsmail Öztürk, Melih Yaman, Sedat Zengin, Ufuk Alın ve Yücel Yılmaz'dan oluşan Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu'nda, yapılan seçimle Kurul Başkanı ve Yardımcıları belirlendi.
Buna göre Bolu TSO Meclis Üyesi de olan Eren Sarınalbant Kurul Başkanlığı görevine seçilirken, yardımcılıklarına Melih Yaman ve Hulusi Calayır getirildi. 2013 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan toplantıda konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atila Çelikpençe, Kurulun gerek sayısal, gerekse yapısal anlamda Odanın kurumsal kimliğiyle birlikte güçlendiğini vurgulayarak Kurul tarafından İlimizde girişimciliği geliştirici yönde yapılacak bütün çalışmalarda Oda Yönetim Kurulu'nun her zaman yanlarında olacağını ifade etti. Toplantıya ilerleyen dakikalarda konuk olarak katılan TSO Başkanı Emin Semercioğlu da Kurul üyeleriyle tanışarak kendilerine yeni dönemde başarılar diledi. Gençlerin dinamizmi ve üretkenliklerine bu yoğun faaliyet döneminde çok ihtiyaç bulunduğunu kaydeden Emin Semercioğlu, genç girişimcilerin önceliklerini tespit etmelerini ve başta yabancı dil geliştirme faaliyetleri, dış pazarlara açılma, turizm çalışmaları ve şirketlerin kurumsallaşması çalışmaları başta olmak üzere geniş bir yelpazede aktif çalışmalar beklediklerini söyledi.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kadın Girişimciler Kurulu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Sert'in başkanlığında ilk toplantılarını yapan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu'nda ise Başkan Emine Davarcıoğlu yapılan seçimde Kurul Başkanlığına tekrar seçilirken Başkan Yardımcıları ise Ayşe Nuray Namdar, Fatma Lebibe Özçağlar, Narin Orkide İka ve Aylin Elif Kayar oldu.
Kurulda yanı sıra Demet Benli, Derya Koltan, Dilek Işık, Emine Ergül, Emine Yüce, Esra Selin Köroğlu, Fazilet Tekman, Nalan Sevgi İnceoğlu, Nilgün Özerdoğan ve Nurhan Aydın gibi isimler yer alıyor. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Sert, Kadın Girişimciler Kurulu'nun bir önceki dönemde Emine Davarcıoğlu başkanlığında son derece aktif olarak çalıştığını ve dolayısıyla bütün kurum ve kuruluşlar tarafından kendilerinin varlığının ve çalışmalarının bilindiğini söyleyerek aynı performansı, yapısı geliştirilmiş, niteliği yükseltilmiş yeni Kurul döneminde de kendilerinden artarak beklediklerini ifade etti. Toplantının son bölümüne katılan TSO Başkanı Emin Semercioğlu, yeni Kurul üyeleriyle tanışarak 2013 yılında yapılacak potansiyel çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini Kurul üyeleriyle paylaştı.