Şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerinde giden bomba imha ekipleri beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Şüpheli paketin hemen yanında bulunan arabanın sahibi kadın ortalığı birbirine kattı; Tellerden atladı, arabasına koştu ancak polis kadını yaka paça olay yerinden uzaklaştırdı.
Edinilen bilgiye göre olay Tabaklar Mahallesi Kıraç Sokak'ta meydana geldi. Sokakta şüpheli bir bavul olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yüksek gerilim hattının geçtiği beton direğin altına konulan şüpheli valiz nedeniyle SEDAŞ sokağın elektriğini kesti.
“O ARABAYA 9 BİN LİRA VERDİM”
Bomba imha ekibi şüpheli bavula fünye koyduktan sonra bavulun hemen yanında bulunan arabanın sahibi özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan M.K. isimli kadın bir anda tellerden atlayarak arabasına koşmaya başladı. Polis ekipleri kadını yaka paça olay yerinden uzaklaştırdı. Çaresiz kadın Ben o arabaya 9 bin TL para verdim. Ne yapıyorsunuz” diyerek bağırdı. Israrla arabasını kurtarmak isteyen kadın bu seferde inşaatın bahçesinin demir kapısından atlayarak arabasına koştu. Polis ekipleri kadını tekrar olay yerinden uzaklaştırdı.
ARABASINA BİR ŞEY OLMADI, KADIN GÖZALTINDA
Çevre güvenlinin tekrar alınmasının ardından bomba uzmanı fünye ile valizi patlattı. Valizin içinden çöp çıktı. M.T. isimli kadının aracı ise zarar görmedi. M.T. Polisi alarma geçiren genç kadın ise Bahçelievler Polis Merkezi'ne getirilerek ifadesi alındı.