Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile Bolu'da bir araya geldi. Türkiye'nin birçok şehrinden ilimize gelen ve Bolu'ya hayran kalan kadın muhtarlar Başkan Yılmaz'ı da çalışmalarından dolayı kutladı.

Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği tarafından organize edilen program çerçevesinde Türkiye'nin birçok şehrinden gelerek ilimizi gezen kadın muhtarlar Bolu'ya hayran kaldı. Organizasyon çerçevesinde Bolu Belediyesi'nin misafiri olan kadın muhtarlarla Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yemekte bir araya geldi. Karaçayır Park Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Çalışkan ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Her birisi ülkemizin birçok şehrinde muhtarlık görevi yürüten ve Bolu'ya hayran kalan kadınlar, başta Başkan Yılmaz olmak üzere tüm belediye çalışanlarını kutladı.

“SİZLERİ MİSAFİR ETMEK BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUKTUR”

Kadın muhtarları Bolu gibi dünyanın en güzel kentlerinden birisinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise; Bolu bu haliyle Türkiye'nin yaşanabilir en güzel kentleri arasında ilk on içerisinde. Bizim tek amacımız ve yaptığımız çalışmaların tek sebebi dünyada yaşanabilir ilk on kent arasında olabilmek. Biz dünya ile yarışıyor ve çalışmalarımızı bu kapsamda yürütüyoruz. Bolu sizlerin de söylediği gibi hayran kalınacak cennet bir kent. Sizleri burada misafir etmek bizlere onur veriyor. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yılmaz daha sonra tüm kadın muhtarlar ile birlikte Karaçayır Parkı'nda hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber Merkezi