Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, genç girişimci Şehrazat Cafe ve Restaurant sahibi Elif Açıkgöz'ün muhteşem Bolu manzarasında öğle yemeği davetini kırmayarak yemek davetine katıldı. Başkan Yılmaz, Kadın girişimcilerimizi ticari hayatta görmek büyük mutluluk” dedi.

Kürkçüler Mahallesi'nde Memur-sen TOKİ'de muhteşem doğa manzarasında eşsiz lezzetler sunan Şehrazat Cafe ve Restaurant'a öğle yemeğine davetli olarak katılan Başkan Yılmaz, genç ve kadın girişimcilerin her zaman destekçisi olduklarını hem de kadın girişimcileri ticaretin içinde görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

“BOLU'DA AÇILAN HER İŞ YERİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Başkan Yılmaz Şehrazat Cafe ve Restaurant'ın Bolu'ya hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başladı. Yılmaz, İş yerinin kentimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Kanunlara uygun olarak hareket eden, iş etiğini en değerli mal varlığı sayan, girişimci olan her esnafı desteklemeye hazırız. Bolu'da açılan her iş yeri bizi mutlu ediyor. Kentin gelişimine destek verecek her çalışmanın destekçisiyiz. Bolu Türkiye'nin gözde kentlerinden biri, hızla gelişen bir kent. Kent esnafı da bu değişim ve gelişime ayak uydurmalı. Bayan girişimcimizi böyle bir iş yerini Bolu halkına kazandırdığı için tebrik ediyorum. Bolu'yu kuş bakışı izlemek isteyen herkesin tercih edebileceği bir işletme olmuş hayırlı kazançlar diliyorum” diye konuştu.