Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesine iki Kadın Doğum Uzmanı daha göreve başladı.
Hastane Yönetiminden yapılan açıklamaya göre; 1981 Mudurnu doğumlu olan Dr. Yıldırım Durak 1999'da Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesinden, 2005'te Marmara Ü. Tıp fakültesinden mezun oldu. 2011'de Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp F. Kadın Doğum Anabilim Dalı'ndan uzmanlığını aldı. 2012-14 arası Çarşamba Devlet Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı olarak çalıştı. Evli ve 2 yaşında bir erkek evlat sahibi. Gebelik takibi, infertilite tedavisi, jinekolojik sorunlar ve ameliyatlar ile ilgili deneyim sahibi olan Dr. Yıldırım Durak Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde hizmet vermeye başladı.
1982 yılı Karabük Eskipazar ilçesi doğumlu olan Dr.Bekir Gülaç İlk ve ortaöğrenimimi Karabükte tamamladıktan sonra 2006 yılında İstanbul Tıp Fakültesi mezun oldu. Karabükün Yenice ilçesine bağlı Yortan Sağlık Ocağında mecburi hizmete başladı. 2008 şubat ayında Karabükte aile hekimliğine geçilmesiyle birlikte yenice sağlık grup başkanlığına atandı. Uzmanlık sınavı sonrasında 2008 eylül ayında İstanbul Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum ihtisasına başladı. 2013 Aralık döneminde ikinci kez mecburi hizmete tabi olan Dr.Bekir GÜLAÇ Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak atandı.6 yurtdışı 1 yurt içi dergide yayınlanmış çalışmaları bulunmaktadır.”