Bolu'da artık yüksek ökçelilerin zamanı başlıyor… Bolu'nun, Bolu'yu seven kadınları bundan sonra ‘Topuk Sesleri' adlı dergiyle seslerini duyuracak.

Bolu'da yüksek ökçeliler devri başlıyor. Sanattan, sağlık, kozmetik ve bakım, iş dünyasından, kadın gözüyle daha pek çok konuya kadar kadının penceresi Bolu'ya ‘Topuk Sesleri' adlı dergiyle açılıyor. ‘Kadın Hayata değer Katar' sloganı ile yola çıkan Semra Kocabaş, Sedef Gören, Şule Yılmaz, Tülay Özçelik, Yasemin Yavuz, Nigar Gönül, Yasemin Yalçın, Arzu Beykoz, Nilgün Özerdoğan, Elvan Gürer, Kamuran Esen, Fatma Sırmatel, Zuhal Akay, Ayla Coşkun Ceren, İrem Çelik ve Zuhal Demirci 3 ayda bir çıkaracakları Topuk Sesleri adlı dergiyi basına düzenledikleri bir kokteyle tanıttı.

‘Bolu'nun neden bir kadın dergisi olmasın?' Bu düşünceyle yola çıkan ekip, Bolu'ya bir kadın dergisi kazandırdı. Kadının toplumdaki yeri, kendisine toplumda yer açmış ve özel yer edinmiş kadınlar, toplumda kadının sorunları, sağlık, kozmetik, moda ve daha pek çok özel ve güncel konuların ele alınacağı derginin ilk sayısı ile oldukça ilgi topladı. Ticari bir amaç güdülmeden çıkarılan Topuk Sesleri adlı derginin Bolu'nun ilk ve tek kadın dergisi olması ise Bolulu kadınlara umut verdi.Haber Merkezi