CHP Bolu Belediye Başkan aday adayı Cahit Çıngı ve Bolu'dan STK yöneticileri, partililer ve gençlerle birlikte Kadıköy Beeldiyesi'ni ziyaret etti.
ÇYDD, ADD, CKD, Halkevi, Meslek odaları başkanları; Küçük Sanayi Sitesi Başkanı ve Esnafı ile Partililerden oluşan bir ekiple, CHP'nin tanınan isimlerinden Ali Kaya ile birlikte Kadıköy Belediyesi'ni ziyaret eden Çıngı, Türkiye'nin en uzun dönem görev yapan Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk ziyaret edildi.
Ziyaret esnasında Fenerbahçe Khalkedon Sosyal Tesisleri, Çocuk Etüd Merkezi, Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi, Tasarım Atölyesi, Çocuk Sanat Merkezi, Çocuk Diş Sağlığı Merkezi, Engelli Diş Sağlığı Merkezi, Özgürlük Parkı, Caddebostan Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunuldu.
Kadıköy Belediyesinden Türkiye'nin yerel yöneticilerinin öğreneceği çok şey olduğunu dile getiren Çıngı, Şehrin geleceğini kurmak, geleceğimiz çocuklarımızla başlar. Kadıköy Belediyesinin özellikle çocuklar üzerindeki çalışmaları Dünya standartlarını yakalamış hatta çocuk ve engelli diş sağlığı merkezi 2011 yılında bu alanda Dünya çapında ödüle layık görülmüş. Gelip görüldüğünde bu başarıların kaynağı çok daha iyi anlaşılıyor. Aynı zamanda başkanımız halk ile çok iyi ve saygılı bir iletişime de sahip. Bizler de bugün arkadaşlarımızla birlikte Bolu'yu gelecekte nasıl daha güzel bir kent yapacağımıza dair önemli bilgilere sahip olduk. Ekibimizi Kadıköy'de çok iyi ağırlayan ve bizlerle bizzat her yere gelen Selami Öztürk başta olmak üzere güler yüzlü Kadıköy Belediyesi ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.