Boluspor, PTT 1'nci liginin 37.haftasında deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada Fethiyespor'a 2-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlılar, ligin son haftasında kendi sahasında oynayacağı Denizlispor maçıyla birlikte ligde kalıp kalmayacağını kendisi belli edecek.

Boluspor Teknik Sorumlusu Yılmaz Özen Fethiyespor karşısına Fırat, Sercan, Cemil, Dixon, İlyas, Alican, Abdulkadir, Hakan, İsmail, Dimitrov, Emrah on biri ile çıktı. Ev sahibi Fethiyespor ise, Zekeriya, Gökhan, Birol, Nikola Zizic, Hakan, Emre, Kenan Karışık, Krasniqi, Onur Okan, Emre, Ahmet Aras on biri ile sahada yer aldı.

Kırmızı beyazlıların teknik sorumlusu Yılmaz Özen, sakatlığı bulunan Atacan'ın yerine kalede Fırat'a şans verirken, başarılı teknik adam ileri uçta ise, Emrah Metoğlu'na forma şansı verdi.

Karşılaşma Fethiyespor'un vuruşu ile başladı. Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını Fethiyespor yakaladı. Krasniqi'nin vuruşu Boluspor defansına çarpıp kornere çıktı. Karşılaşmanın 15'nci dakikasında Fethiyespor golü buldu. Ani gelişen Fethiyespor atağında ceza sahasında topla buluşan Onur, Fethiyespor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra toparlanan Boluspor, kornerden pozisyon yakaladı. Sercan'ın kafa vuruşu kalecinin kucağında kaldı. 29'ncu dakikada Boluspor gole çok yaklaştı. İsmail'in vuruşunu Fethiyespor kalecisi Zekeriya kornere çeldi. İlk yarım saatlik zaman dilimi içinde her iki takımdan da 3'er oyuncu sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 2 dakikalık uzatma ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Fethiyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda aynı on birle çıktı. İkinci yarıya ev sahibi Fethiyespor iyi başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın 51'nci dakikasında Fethiyespor 2'nci golü buldu. Organize gelişen Fethiyespor atağında Onur'un içeriye aktardığı pasa hareketlenen Emre, ceza sahasında Ahmet Aras'ı gördü. Ahmet'in vuruşu ağlarla buluştu. Bu golle Fethiyespor 2-0 öne geçti. Kalesinde golü gören Boluspor'da ilk oyuncu değişikliği 55'nci dakikada yapıldı. İlyas'ın yerine İskender oyuna dahil oldu. Boluspor teknik sorumlusu Yılmaz Özen, 57'nci dakikada 2'nci oyuncu değişikliğini yaptı. Abdulkadir'in yerine Mustafa Kayabaşı oyuna girdi. 65'nci dakikada Boluspor gole bir kez daha çok yaklaştı. Ceza sahasında İskender'in vuruşunu kaleci ayaklarıyla kornere gönderdi. Oyunun bu dakikalarında ev sahibi takım Fethiyespor, Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Boluspor 75&rsqu