İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bolu Dağı'nda yaptıkları kontrol sonrası bir otobüste kaç sigara ele geçirdi, bir başka otobüste ise esrar buldu.

İl Jandarma Komutanlığı Bolu Dağı D-100 Karayolu üzerinde yol kontrolü yaptı. Yapılan kontrol ile iki farklı otobüste kaçak sigara ve esrar ele geçirildi. şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Konuyla ilgili verilen bilgide şu ifadelere yer verildi; "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa aykırı olduğu tespit edilen çeşitli markalarda (900) paket kaçak (bandrolsüz) sigara ele geçirilmiş olup, Bolu Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda, ele geçen malzemeler muhafaza altına alınmış, (1) şüpheli şahıs hakkında da gerekli tahkikata başlanılmıştır.

5237 Sayılı Türk Ceza Kanununa aykırı olduğu tespit edilen (1000) gram esrar maddesi (kubar esrar) ele geçirilmiş olup, Bolu Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda, ele geçen malzemeler muhafaza altına alınmış, (1) şüpheli şahıs hakkında da gerekli tahkikata başlanılarak sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır." Haber Merkezi