Bolu'da siyasi atmosfer iyiden iyiye ısındı. Kabinenin üç sevilen ismi, 'Birlikte daha güçlü Bolu' sloganı ile çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bolu il teşkilatlarının çalışmalarına destek vermek üzere ardı ardına sahaya iniyor.

Bolu, üç günde iki bakan ve bir başbakan yardımcısını ağırlamaya hazırlanıyor. Seçimlere az bir süre kala siyasi atmosfer Bolu'da iyiden iyiye ısınmaya başladı. Bolu'da yeniden 3-0 yapmayı hedefleyen Ak Parti il teşkilatları, milletvekili adayları ile çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Bolu'daki çalışmalara destek vermek üzere bakanlarda sahaya iniyor.

EROĞLU-AKDOĞAN-BOZDAĞAN...

Kabine üyelerinden halkla buluşacak ilk isim, Bolu'ya olan sevgisi ile tanınan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız. Bugün Gerede, Yeniçağa, Dörtdivan ve il merkezinde yaşayan vatandaşlarla kucaklaşacak Bakan Yıldız'ın ardından, Cuma günü Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Cumartesi günü ise eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Bolu'da olacak. Her üç isimde il teşkilatınca belirlenen program dahilinde il merkezi ile ilçelerdeki çalışmalara katılacak, STK'larla bir araya gelecek.

AKDOĞAN STK'LARLA BİR ARAYA GELECEK

Cuma günü sabah saatlerinde Bolu'ya gelecek olan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ilk olarak sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelecek.

Gazelle Otel'de düzenlenecek kahvaltı programında kentteki STK'larla buluşarak, onların görüş ve önerilerini dinleyecek olan Başbakan Yardımcısı Akdoğan'ın daha sonra yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelmesi planlanıyor.

BOZDAĞ, ŞÜKRAN GÜNLERİNİN AÇIŞINA KATILACAK

Haftayı üç farklı kabine üyesi ile kapatacak Bolu'nun ağırlayacağı son isim ise eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ. Cumartesi günü erken saatlerde kente gelmesi planlanan Bozdağ, temposu yüksek, yoğun bir mesai harcayacak.

İlk olarak İzzet Baysal'a Şükran Günleri'nin açılış törenine katılacak olan Bozdağ, ardından iki ilçe ve bir belde ziyareti gerçekleştirecek. Sırasıyla Seben, Mudurnu ilçeleri ile Taşkesti Beldesini ziyaret edecek olan Ak Partili siyasetçi, buralarda yaşayan vatandaşlarla açık hava toplantılarında bir araya gelecek. Bozdağı'ın, akşam saatlerinde programını tamamlayarak Ankara'ya geri dönmesi planlanıyor.